4t ESO - Dijous 11 de juny

Segon dijous de juny! Vinga, a treballar!

Ripollès: paisatge i meteorologia (juny-juliol 2011) | Galeria de ...

Tasca 1. Irregular verbs

Time to review irregular verbs. Play this kahoot and show your knowledge of past simple and past participle of this kind of verbs. Don’t forget to write your name (not a nickname) to ensure that I can check your task.
Game PIN: 01165943

Tasca 2. Càlcul mental: exercitem la ment!

Agafa full i llapis, escriu els números de l’1 al 10 en vertical i prepara’t per fer servir el coco! Avui l’Helena us proposa 10 petits problemes de càlcul mental! Recorda les normes, no pots fer servir la calculadora! A l’àudio, sentiràs dues vegades cada problema i tindràs 40 segons de silenci per respondre. Endavant!
Quan hagis acabat, envia una foto amb les respostes numerades de l’1 al 10 al correu de l’Helena i la Gemma.

Tasca 3. La Segona Guerra Mundial

La Segona Guerra Mundial va començar després de la invasió de Polònia per part de l’exèrcit alemany, el dia 1 de setembre de 1939. Com havia passat en l’inici de la Gran Guerra, l’episodi concret del fet desencadenant fou el punt culminant d’un procés que s’havia covat els mesos i els anys anteriors.
Després de llegir aquest dossier, mira aquest vídeo:
Com estem a final de curs i  teniu el cap en el que fareu el curs vinent. La tasca d’aquesta setmana és:
Busqueu una imatge de la Segona Guerra Mundial que:  penseu més representativa, que us hagi impactat,  perquè té missatge, es veu clarament els horrors de la guerra, etc, Pengeu la fotografia a aquest  padlet i feu un comentari.
Si algú vol veure alguna pel·lícula us recomano:

Tasca 4. Lectura

Esta semana os propongo 4 lecturas cortas que seguro que os interesan mucho. Cuando hayáis acabado de leerlas, enviadme un resumen de dos de ellas por correo electrónico a: sergi.fernandez@lestonnac-badalona.org

Comentaris