3r d'ESO - Dilluns 8 de juny

Bon dia nois i noies de tercer! Us trobem a faltar!

Grass, Lawn, Nature, Green, Summer, Spring, Field

Tasca 1. El còmic

Yuyu Hakusho és  una sèrie japonesa anime. És l’adaptació per a la televisió d’un còmic manga creat i il·lustrat  per Yoshihiro Togashi. El còmic ha venut més de 40 milions de còpies al Japó i també ha guanyat premis.
Mira el primer capítol de la sèrie. Posa molta atenció perquè després hauràs de respondre unes preguntes.
Fes aquest Kahoot  amb el PIN 01958546
Important! Posa el teu nom “real” quan et demani l’usuari perquè així l’Anna D sabrà qui ha fet la tasca.

Tasca 2. Irregular verbs

Time to review irregular verbs. Play this kahoot and show your knowledge of past simple and past participle of this kind of verbs. Don’t forget to write your name (not a nickname) to ensure that I can check your task.
Game PIN: 01165943

Tasca 3. L'època dels descobriments

L’inici de l’era de les exploracions SXV i XVI va tenir un dels seus fonaments en les noves tecnologies i les noves idees que estaven sorgint del Renaixement sumades a tot un seguit d’avenços tècnics que van millorar la navegació.
En aquest document trobareu totes les intruccions per poder fer la tasca, endavant!

Tasca 4. Don Quijote de la Mancha

Don Quijote de la Mancha - Cervantes y El Quijote
Esta semana te propongo profundizar en la obra maestra de Miguel de Cervantes, Don Quijote de la Mancha. No es solo una de las mejores obras maestras de la Literatura Española de todos los tiempos, sino, que además, se la considera una de las grandes obras de la Literatura Universal.
En el siguiente LINK encontrarás información sobre la vida y obra de su autor, Miguel de Cervantes. Además hallarás información sobre su obra maestra. Disfrutarás de la lectura de un fragmento y podrás ir realizando, a tu ritmo,  las diferentes actividades que se te proponen.
Para que puedas adentrarte aún más en esta novela, te ofrezco el siguiente enlace que te llevará al primer capítulo de la famosa serie de dibujos animados que  RTVE produjo, realizo e emitió hace años, basándose en la novela Don Quijote de La Mancha.
Tu tarea consistirá en hacerme llegar  tu comentario y reflexión sobre la novela Don Quijote de La Mancha.
Espero que disfrutes!!

Comentaris