2n ESO - Dilluns 8 de juny

Bondia nois i noies de segon!

Table, Work, Organize, Notebook, Technology, Coffee

Tasca 1. Racisme als Estats Units

Segurament heu vist a les notícies les informacions i imatges que arriben dels ESTATS UNITS D’AMÈRICA. Fa uns dies va morir un home Afroamericà, a mans d’un policia que li va posar el genoll al coll fins a assassinar-lo. Doncs com que les ciències socials no només són per estudiar el passat, també m’agradaria que penseu una mica sobre el present o, almenys, el passat més recent.

Busqueu una NOTÍCIA d’un diari on parli d’aquest cas en concret o d’un altre, sobre violència racista i xenofòbica. En aquest enllaç trobareu unes preguntes, quan acabeu compartiu el document amb el Carlos Mullor. 

Tasca 2. Història dels elements: la taula periòdica

Poc a poc, al llarg de la història es van anar descobrint els elements químics que actualment coneixem. Així fins l’any 1700 només es coneixien 12 elements, i el 1830 se n’havien identificat 55. La llista es va completar al llarg del s.XX i avui dia hi ha identificats 118 elements.
Periodic System, Chemistry, Science, Education, School
En aquest document trobareu informació i una feina. Quan acabeu, compartiu el document amb la Gemma Miquel. 

Tasca 3. Juguem amb les mates!

Bones, nois i noies. Desitjant que tots i totes estigueu genial, encarem les dues darreres setmanes d’aquest curs diferent, estrany, inèdit però que ens ha de servir per aprendre moltes coses de nosaltres mateixos i de les persones que ens rodegen.
Deixarem de fer exercicis “acadèmics” i intentarem jugar amb les matemàtiques.
Us deixo l’enllaç d’una pàgina amb quinze links cap a jocs de Mates. 
Dexeu un comentari al bloc dient quin link us ha agradat més i perquè!
And next week we will play more.

Tasca 4. Youtubers

HOLA NOIS I NOIES! COM ESTEU? AQUESTA SETMANA TREBALLAREM L’EXPRESSIÓ ORAL. ENS TRANSFORMAREM EN YOUTUBERS!!
Un Youtuber és una persona que comparteix vídeos a les xarxes socials i interacciona amb els seus subscriptors. Hi ha una gran varietat de Youtubers, alguns d’ells publiquen vídeos de moda, d’altres de videojocs, de cuina o de música.
Quants Youtubers hi ha que usen el català per a oferir els seus continguts? On es poden trobar? Quin estil tenen? Parlen de videojocs? D’humor? Fan tutorials? Tot això es pot conèixer al web YouTubers.cat.

1. Mira el vídeo següent: YOUTUBERS DE NOTA

2. Descobreix alguns exemples. Fixa't com ho fan

BOOKTUBER
MIQUEL MONTORO
ELIA PERIWINKCLE

3. Parlem

Avui no farem un canal de YouTube, però ens agradaria que us enregistréssiu parlant-nos del que més us agrada fer. Inspireu-vos amb els exemples i endavant!!! Si us fa molta vergonya, envieu-nos només un àudio al correu (Anna Gel i Carlos Mullor). 

Comentaris