2n d'ESO - Dijous 11 de juny

Bon dia 2n d'ESO! Us trobem a faltar!

Flowers, Red, Nature, Vector, Horizontal, Flowering

Tasca 1. Ain't got no

Hola!
Avui us porto una cançó que té un missatge molt interessant. Primer emplenarem la lletra de la segona part amb les parts del cos que sentiu i després contestareu unes preguntes. Cliqueu aquest enllaç per accedir al document i, quan acabeu, compartiu-lo amb mi (Ruth López). 

Tasca 2. Experiments casolans!

Holaaaa. Avui us proposo que feu un experiment supermaco de fer. Es tracta del repetit truc de l’ou i el vinagre.  Si el feu estari genial que em compartissiu a mi (Sergi Fernández) o als vostres tutors quatre fotos del principi i el final.

Una abraçada!!!

Tasca 3. Tecnologia

Hola, supercracks, espero i desitjo que estigueu tots i totes genial.
La feina d’aquestes dues darreres setmanes és llegir i treballar sobre un tema fascinant i que ja vam treballar a classe una mica fent el sector primari: la indústria alimentària. Heu de llegir des de la pàgina 82 a la 87. Moltes vegades mengem a casa però no sabem que aquests aliments han arribat a casa a través de processos industrials tant de processament d’aliments, de conservació o de modificació dels aliments. Cal saber què mengem per així aprendre què és el millor pel nostre cos.
Estaria genial que us quedèssiu amb els tipus d’indústries alimentàries, els processos de conservació dels aliments tant els naturals com els artificials. Hem d'entendre que des que la humanitat està a la Terra ha cercat processos perquè els aliments li durin el màxim fins arribar als processos industrials de conservació que ens permeten menjar un producte amb mesos de diferència respecte de la seva extracció del Medi Natural..
Per tant, aquesta primera setmana mireu-vos el dossier de forma extensa. 
Una fortíssima abraçada
Sergi Fernández

Comentaris