1r ESO - Dijous 11 de juny

Feliç dijous, nois i noies de 1r!

Alumnos trabajando en el laboratorio con FTR, TI y sensores ...

Tasca 1. Pensa en pensar!

Recordes que vam estar fent problemes molt senzills de pujar i baixar plantes i soterranis? Doncs avui en farem sobre temperatures i et dic el mateix que l’altre dia. Fes els problemes que trobaràs al document i no oblidis compartir-lo quan acabis.
No pensis en fer grans operacions sinó pensa en pensar!

Tasca 2. El lenguaje de las aves

Científicos logran decodificar el lenguaje de las aves | Sophimania
Hola a tothom!!!
Diuen que durant els primers dies de confinament els costums de molts animals van canviar una mica. Fins i tot es deia que molts ocells havien canviat la seva manera de piular
Avui us proposo fer la lectura d'una petita història on els ocells són uns dels protagonistes.
Quan acabeu la lectura trobareu unes preguntes a respondre. Recorda posar algun comentari al bloc quan acabis l’activitat!!.

Tasca 3. Ain't Got No (I Got Life)

Avui us porto una cançó en anglès que té un missatge molt interessant. Primer emplenarem la lletra de la segona part amb les parts del cos que sentiu i després contestareu unes preguntes en aquest document que després haureu de compartir amb mi.:

Tasca 4. Racisme als EE UU

Segurament heu vist a les notícies les informacions i imatges que arriben dels ESTATS UNITS D’AMÈRICA. Fa uns dies va morir un home Afroamericà, a mans d’un policia que li va posar el genoll al coll fins a assassinar-lo. Doncs com les ciències socials no només son per estudiar el passat, també m’agradaria que penseu una mica sobre el present o, almenys, el passat més recent.

Busqueu una NOTÍCIA d’un diari on parli d’aquest cas en concret o d’un altre, sobre violència racista i xenofòbica. Contestteu les preguntes d'aquest document i compartiu-lo després amb les tutores.

Comentaris