3r ESO - Dilluns 25 de maig

Bon dia a tots i a totes i feliç setmana!

Coffee, Pen, Notebook, Caffeine, Cup, Espresso
Les tasques d'avui les han posat els professors i professores de les diferents matèries. A cada tasca s'especifica a qui cal enviar les respostes. 

Tasca 1. Representació gràfica dels mapes

Per acabar tot el que heu après sobre cartografia, aquesta setmana veurem que són aquests colors que  hi ha als mapes i que indiquen les corbes de nivell.
En aquest document trobaràs les intruccions per realitzar la tasca, llegeix atentament! A dins, hi trobaràs alguns vídeos que t'ajudaran a entendre millor com funciona. Aquest n'és un: 

Tasca 2. L'entrevista

Llegeix la informació d’aquestes pàgines web sobre l’entrevista, que és un tipus de text del gènere periodístic.
Escull una persona a qui t’agradaria entrevistar i prepara 10 preguntes per fer-li.
Envia aquesta tasca a l’Anna Depares per mail (pots escriure les preguntes en el text del correu, crear un document al drive i compartir-lo amb ella o enviar-li una foto de la feina feta en un paper).

Tasca 3. La religió, combustible de conflictes

Llegeix amb atenció aquest text. Com veuràs, la religió és utilitzada en diferents conflictes com a argument per justificar la violència, quan totes les religions tenen un clar missatge de PAU.
Molts països com Croàcia, Bòsnia, Sèrbia, Iran, Turquia, Síria…. han sofert i estan patint conflictes armats en els últims anys.
Deixa en el blog un comentari, una opinió sobre aquest tema.

Tasca 4. L'era digital

Ens trobem en una nova era i és que estem ficats de ple en l'era digital. Mira aquest vídeo i obra aquest document per poder realitzar la tasca!
Endavant amb la feina!

Comentaris