Aula d'acollida - Dijous, 30 d'abril

Bon dia nois i noies de l'aula d'acollida! Seguim amb la feina! Continueu en contacte amb nosaltres i feu aquestes noves tasques que us proposem avui!

La escuela se mudó a la casa y envían tareas por WhatsApp

Tasca 1. Cortometrajes. Grups de castellà

Hoy os proponemos estos cortometrajes sobre diferentes lecturas. Después, escribe las respuestas a estas dos preguntas en un comentario en el bloc. No olvides poner tu nombre para que sepamos quién eres.
 1. ¿Cuál de los tres cortometrajes te ha gustado más, y por qué?
 2. Escoge un largometraje e inventa otro final.
Los fantásticos libros voladores del sr. Morris Lessmore
El increíble niño come libros
Much better now

Tasca 2. Les cases del meu carrer. Grup 1 i 2

Escolta el poema que recita Enric Casasses, l’autor del poema, acompanyat de Pascal Comelade. Les cases del meu carrer i completa les paraules que falten al document compartit. Recordeu que, quan hagueu acabat l'exercici, heu de compartir el document amb l'Anna Gel.

Tasca 3. S'apaga el carrer. Grup 3

Escolta aquesta cançó i completa les paraules que falten en aquest document. Després no oblidis compartir-lo amb la teva professora de català.

PARLEM, LLEGIM I ESCRIVIM AMB LA NADIA I EN LI | INS SECRETARI COLOMATasca 4. Repassa el vocabulari. Grups 1 i 2


Fes els exercicis del quadern que et proposo en fulls o en una llibreta. Quan tornis a l’escola ja els portaràs fets. No cal que ho copiïs tot. Posa el número de l’exercici i la resposta. Clica l’enllaç per veure el quadern.

La Nàdia i en Li. El carrer. Els mitjans de transport. 

Les activitats comencen a la pàgina 6.

Tasca 5. Canço de les capitals d'Europa. Grup Socials 2 (Teresa)

Escolta aquesta cançó i fes una llista de les capitals dels països europeus. Envia-me-la per correu electrònic.

Comentaris

 1. Ali Mehdi iqbal
  M'agraden els llibres fantàstics, ja que és molt increïble el vídeo de la meva vida al vídeo els llibres volen, és molt increïble vist i m'agrada molt aquest bideo

  ResponElimina
 2. Hola Anna molt gracias feina molt edifice mi madre ayuda feina

  ResponElimina
 3. Me gustan los fantasticos libros porque El joven Morris Lessmore amaba las palabras, y las historias, y los libros. Por eso escribía en un libro todo lo que le ocurría en su vida.

  ResponElimina
 4. Danial
  Me gusta los fantasticos libros porque El joven Morris Lessmore amaba las palabras, y las historias, y los libros. Por eso escribía en un libro todo lo que le ocurría en su vida.

  ResponElimina
 5. Mahnoor
  Me gusto el increible Niño perque Esta es la historia de Enrique, un niño al que le encantan los Libros, pero no Como a cualquier niño puden gustarle.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada