4t ESO - Dilluns 27 d'abril

Bon dia 4t d'ESO! Molts i moltes de vosaltres esteu treballant de valent i us volem felicitar! Us animem a mantenir-vos en contacte i continuar fent les tasques que us anem proposant!

Diez aplicaciones con ingenio colombiano | Radio Nacional de Colombia
Avui us proposem tasques de diferents matèries. És important que envieu les respostes o compartiu els documents amb el professor o professora que toqui! Al final de cada tasca ho especifica, no us preocupeu!

Tasca 1. Experimentem combinacions! 

Us heu preguntat mai de quantes maneres diferents podríeu ordenar els vostres jocs? Us proposem que ho poseu a prova! Graveu un vídeo ordenant tres objectes de casa de totes les maneres possibles, Aquí veieu dues fotos que hem fet amb tres objectes, només veieu dues combinacions, n'hi ha més!!!

Quan tingueu el vídeo fet, envieu-lo per correu a la Gemma Prunés i a l'Helena Vadell.

👉 T'atreveixes a fer-ho amb 4 objectes? No cal que et gravis, només que ens diguis quantes combinacions diferents has pogut fer en total quan enviïs el correu amb el vídeo!

Tasca 2. The Seven Wonders

Have you ever heard of the Seven Wonders of the Ancient World? Just one of them remains still standing. Look at the following slides presentation and find it out. Then, answer the exercises.

Follow this link, make a copy and, once you have done the work, send it to your English teacher.

Tasca 3. Les vistes

2º E.S.O. – practicas librecad
Al següent document trobaràs un exercici de repàs de l'alçat, el lateral i la planta d'una peça. Recordeu que quan hagueu acabat l'heu de compartir amb l'Anna Depares una sola vegada, cada vegada que feu modificacions, la vostra professora de plàstica ja les veu.

Tasca 4. Escriurem

Mira el vídeoclip de la cançó “Escriurem” de Miki Núñez. Es tracta d’una nova versió que el cantant Miki ha fet amb altres músics dins de la Campanya “Jo em corono” i que s’ha convertit en un himne en aquests dies de confinament i de lluita contra el coronavirus. Un cop vist, fes les activitats que trobaràs en aquest document.

Tasca 5. Un infant, un bolígraf i un llibre poden canviar el món

Gul Makai" an Indian biopic on Pakistani Nobel Laureate Malala ...Comencem un tema nou de l’àrea de cultura religiosa. Llegeix les preguntes que trobaràs a continuació i contesta-les fent un comentari en aquest bloc. Recorda posar el teu nom perquè sapiguem qui fa el comentari!

1.- Et sona el nom de Malala? N’has sentit parlar?

2.- Què en saps del seu país, el Pakistan? Del context geogràfic, polític i social ?

3.- Consulta les diferents pàgines webs per aprofundir en el coneixement de la història de la Malala: 





4.- Per conèixer millor i descobrir com és el seu país també pots consultar les següents pàgines webs:

Comentaris


  1. Awais
    1. em Sona la Malala

    ResponElimina
  2. Hola, ha tots i totes
    Soc el Felipe, la pregunta un si dic la veritat no es qui és Malala, però quan he vist la informació d'aquella persona, m'ha impressionat moltíssim lluito pels drets humans especialment pels drets de les (dones i dels nens) en aquesta vida ens fa falta persones aixís.
    Pakistan és un país en desenvolupament. Ha sofert durant dècades amb disputes polítiques internes i una inversió estrangera ni molt alta ni molt baixa
    Pakistan és un país en desenvolupament. Ha sofert durant dècades amb disputes polítiques internes i una inversió estrangera ni molt alta ni molt baixa
    Pakistan és un país en desenvolupament. Ha sofert durant dècades amb disputes polítiques internes i una inversió estrangera ni molt alta ni molt baixa.
    Pakistan és un país en desenvolupament. Ha sofert durant dècades amb disputes polítiques internes i una inversió estrangera ni molt alta ni molt baixa.

    ResponElimina
  3. si em sona la malala ya la vaig estudiar al any passat

    ResponElimina
  4. uzair
    si se qui es, pero no se tant de ella.

    ResponElimina
  5. Si en sona la Malala es una dona molt fort I le conoçem tots en Pakistán I en altres paises

    ResponElimina
  6. Mahnoor
    Si me sembla de la Malala, emos estudiado anyo pasado

    ResponElimina
  7. Mehral..
    Malala va ser la primera dona i va ser forta que va rebre el premi nobel i ara quan al Pakistan hi havia alguna vegada el nom de malala, la gent aprecia malala.

    ResponElimina
  8. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Si que se qui es es una jove paquistanesa de 16 anys crec.
    Es cuan va lluitar sobre els drets humans de tot el mon I es va fer molt famosa
    Malala yousafazai crec que es deia.

    ResponElimina
  10. 1- Malala és una nena de Pakistan que va complir els 16 anys tot just el passat juliol. A la seva curta edat s'ha convertit en la dona més jove a ser nominada a el Premi Nobel de la Pau pel seu treball activista en l'educació i els drets de les dones en pakistan.
    2- Pakistan es situa a sud del continent asiàtic i es va declarar oficialment una nació federal, ia l'octubre de 1999 el general Pervez Musharraf va enderrocar a el govern civil, liderat per Nawaz Sharif, i va assumir el poder executiu.
    Fany.

    ResponElimina
  11. mehwish
    si la coneixo va se unes de les primeres dones de pakistan que va lluitar per que les dones poguesim tenir ls mateixos drets per anar a lescola

    ResponElimina
  12. Hola!! soy la Arii no sabia quien era esta chica pero por lo que e leido, Malala Yousafzai es una activista, bloguera y estudiante Universitaria pakistaní residente en Inglaterra desde el atentado sufrido el 9 de octubre del 2012 con 15 años. Recibió el premio nobel de la paz en 2014 a los 17 años.Malala es conocida por las cosas que hace a favor de los derechos civiles, especialmente de los derechos ciiviles, especialmente de los derechos de la mujer.

    ResponElimina
  13. Hola a todos soy el jorge
    Malala es una mujer de Pakistán ella ganó un premio nobel y es defensora de los derechos de las mujeres y niños....

    ResponElimina
  14. Hola soy el jorge no sabía quién era malala pero por lo que e leído es una mujer que defiende los derechos de las mujeres y niños es una mujer del Pakistán y ganó un premio nobel

    ResponElimina
  15. Marelu

    si em sonava la malala, hem tingut oportunitat de estudiar el seu cas, però no recordava la seva valentia.
    Malala és una jove defensora dels drets humans, sobre tot dels nens i de les dones en Pakistà on els talibans prohibien a las noias anar a l'escola, pero gracies a la seva defensa es va combertir en la ciutadana més prominent del pais.
    no obstant li van concedir el premi internacional de la Pau infantil pero el 9 d'octubre de 2012 va sufrir un atentat, un tret al cap que li va deixar en estat crític fins el 2013 que va fundar el I am Malala i va recibir el premi nobel de la Pau al 2014.
    pakistà és situa al sur del continent asiàtic i és una nació federal des de 1999

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada