4t ESO - Dijous 30 d'abril

Bon dia nois i noies de 4t! Continuem treballant de valent! :)

Desayuno en pareja gracias a Bon Dia | Un día en pareja

Tasca 1. Poeta en Nueva York

Lorca: Del verso al cómic - Informacion.es
La tarea de Castellano que realizarás esta semana es la lectura de los primeros seis capítulos de este cómic, sobre una de la obras cumbre de Federico García Lorca: Poeta en Nueva York, el cual te adjunto. Y la elaboración de un resumen que me entregarás vía email. 

Tasca 2. Som sostenibles?

Des de ciències, volem aprofitar aquest trimestre per treballar els objectius de desenvolupament sostenible. Per començar, et proposem que investiguis una mica què són aquests objectius i qui els ha de complir. Per fer-ho, pots consultar aquest enllaç y veure aquest vídeo:

Quan hagis acabat, entra a aquest enllaç per fer un quizizz!
*Recorda posar el teu nom i cognoms per poder saber que ets tu! Si poses un sobrenom estrany no sabrem si ho has fet.

La setmana que bé treballarem alguns d’aquests objectius, els que més es relacionen amb l’impacte humà sobre el nostre planeta Terra. Et demanem que aquests dies reflexionis en com afecta la situació en què ens trobem (el confinament pel coronavirus) a aquests objectius. Si et ve de gust, pots afegir un comentari a l’entrada del bloc i compartir la teva reflexió amb tota la classe!

Tasca 3. La Primera Guerra Mundial

Desprès d'estudiar per sobre l'Imperialisme, ens centrarem en una de les seves conseqüències, la Primera Guerra Mundial.
En primer lloc, haureu d'entrar en aquest document on trobareu quines activitats heu de fer i les instruccions que heu de seguir: haureu de mirar un vídeo que ens explica molt per sobre els principals fets d'aquesta guerra. És un vídeo amb preguntes, per poder passar-lo tot heu de contestar a les preguntes. 
Potencias Centrales - Wikipedia, la enciclopedia libre

Després trobareu un mapa d’Europa dels blocs que van participar en la guerra. Busqueu quins països són. També podeu dir alguns països que no van participar (neutrals).
A sota hi ha una graella per omplir.
No oblideu compartir el document amb mi quan hagueu acabat!

En segon lloc, aquí teniu un enllaç mapes interactius per practicar jugant.

Tasca 4. L'origen de la Mona de Pasqua


Hacer una mona de Pascua casera: 8 artículos que vas a necesitar ...Hola, nois i noies, us proposo una lectura sobre la tradició de la mona amb unes preguntes molt senzilles.
Un cop llegit el text, pots contestar les preguntes en un correu electrònic i enviar-me-les .
Bon profit!


Comentaris

  1. M'agradat aquestes activitat!

    ResponElimina
  2. Mehral..
    El coronavirus està afectant moltes persones. Moltes persones han mort per aquest virus. Aquest virus també va canviar el planeta terra.
    La vida a la Terra s'ha alentit tant com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus que la Terra podria moure's menys del que sol fer,
    l’activitat a tot el món a mesura que la gent es queda a casa i els sistemes de transport mundials s’allarquen i s’apaguen. I la manca de vibracions d’aquest moviment està donant una visió més clara als altres desastres naturals.
    Així que és millor que ens quedem a casa i que estiguem segurs.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. aunque algo tarde hice las actividades que mandaron menos la ultima y la prmiera ya que no se como editar un pdf

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada