3r ESO - Dilluns 27 d'abril

Bon dia 3r d'ESO! Molts i moltes de vosaltres esteu treballant de valent i us volem felicitar! Us animem a mantenir-vos en contacte i fer les tasques que us anem proposant!

Freelancer, Apple, Imac, Iphone, Computer, Social

Si us plau, poseu el vostre nom quan feu un comentari al bloc!

Avui us proposem tasques de diferents matèries. És important que envieu les respostes o compartiu els documents amb el professor o professora que toqui! Al final de cada tasca ho especifica, no us preocupeu!

Tasca 1. Tot anirà bé!

“Tot anirà bé” és el nom d’una cançó….
Les tasques que et proposo espero que també vagin molt bé.
Clica aquest enllaç i fes una còpia del document. A dins trobaràs vàries tasques per fer. Comparteix el document amb l'Anna Depares.
*Recorda: només cal compartir-lo un cop! L'Anna podrà veure totes les modificacions que vagis fent. Si necessites trobar el document, entra a google drive (o a l'App del mòbil) i busca les paraules "tot anirà bé". 

Tasca 2. Descobrim l'estadística

Us proposem començar una petita aventura matemàtica: descobrir l'estadística! L'estadística és una part molt important de les matemàtiques i aquest curs ens tocava posar fil a l'agulla i començar a treballar-la. Per fer-ho, necessitarem dades! Així que, per començar necessitem que ompliu aquest Google Forms sobre vosaltres. 
A continuació teniu un vídeo on s'expliquen 3 coses:
  • Què és l'estadística
  • Què són la població i la mostra
  • Què són i quins tipus de variables existeixen
Quan hagueu vist el vídeo, feu aquest quizizz per posar a prova el que heu après. Recordeu que heu de posar el vostre nom i cognom perquè poguem saber qui ho ha fet.

Tasca 3. Christopher Columbos

These says of confinement, who hasn't felt the necessity of traveling? One of the most famous travelleres of the History was Christopher Columbos. What if you take a trip with him?
Look at this presentation and answer the questionnaire below:


Questionnaire

Tasca 4. Cartografia

Comencem una petita introducció a la cartografia.
Mira aquests vídeos per entrar en matèria.
Després, clica aquest enllaç i fes una còpia del document. A dins trobaràs vàries tasques per fer. Comparteix el document amb el Juanjo.
*Recorda: només cal compartir-lo un cop! El Juanjo podrà veure totes les modificacions que vagis fent. Si necessites trobar el document, entra a google drive (o a l'App del mòbil) i busca les paraules "vocabulari mapes". 
Quan hagis acabat la feina, fes el Kahoot amb el pin: 06839583

Tasca 5. L'himne del confinament 

Hola a tots i totes. Aquests dies de confinament la música ens està ajudant a distreure’ns i a agafar forces per aquest confinament. Alguns músics coneguts del nostre país han fet una versió de la cançó “Resistiré” com a himne del tancament forçat, per animar-nos a sentir-nos millor en aquesta situació.
Fes-li un cop d’ull al vídeo oficial de la cançó que trobaràs més abaix i contesta a la secció de comentaris les següents preguntes:
  1. Quins instruments electròfons pots veure i sentir al vídeo?
  2. Quins instruments de percussió hi veus?
  3. Quins instruments de corda NO ELÈCTRICS surten al vídeo?
  4. Quants cantants masculins i quants femenins hi trobes?
  5. Canta ben fort la cançó i pregunta-li als pares o als avis de qui era la cançó original.

Ànims i endavant amb la feina! Si teniu qualsevol dubte ens podeu enviar un e-mail al Juanjo o a la Gemma. 

Comentaris