2n ESO - Dilluns 27 d'abril

Bon dia 2n d'ESO! Us animem a mantenir-vos en contacte i fer les tasques que us anem proposant!

Learn, Student, Laptop, Internet, Online, Books, Woman
Les tasques que us proposem avui les han fet els professors i les professores de les diferents matèries. A cada tasca, teniu especificat a qui heu d'enviar o compartir la feina :)

Tasca 1. Socials


El Ministerio del Tiempo (Serie de TV) (2015) - Filmaffinity
Mireu el capítol 20 de la 3ra Temporada del “Ministerio del tiempo” a Netflix o a la pàgina web de TVE i responeu a les preguntes que us fem en aquest document. Quan cliqueu a l'enllaç, us demanarà que feu una còpia. Quan hagueu acabat, compartiu el document amb el Rafa o el Carlos. 

Tasca 2. Introducció a la química!

A partir d’avui comencem un nou tema que sé que esteu esperant amb moltes ganes i il·lusió….. Introducció a la química!!!
Water, H2O, Molecule, Design, White, Gas, Oxide
Però abans de parlar d’àtoms, neutrons, protons, taula periòdica, i un llarg etcètera de conceptes nous, cal que fem un repàs de què és la matèria. Segur que tots i totes ho recordeu de quan vam parlar de les ones, oi? 
Per si et falla una mica la memòria, t’ho posarem fàcil… mira el següent prezzi i contesta les preguntes que et fem en aquest document. Després me les envies i així ja haurem repassat. Som-hi doncs!

Tasca 3. Activem les matemàtiques!

Us adjunto en aquest document dues pàgines de repàs perquè tornem a enganxar-nos a les Mates. Són molt senzilles i cal que resolgueu els exercicis en full a part i ens els envieu al Sergi Fernández o a la Gemma Miquel, en funció del grup. Podeu fer els exercicis en un full i fer una foto. La setmana que ve anirem a per les equacions. Qualsevol dubte ens el feu arribar a mi per mail!

Tasca 4. Ready to practise English?

Imagina que durant els dies de confinament comences a escriure’t amb un estudiant de la teva edat que viu a Londres. Intenta contestar el missatge que t’han enviat dient com et dius, la teva edat, alguna cosa sobre on vius, l’escola i les teves aficions. Pots enviar les teves respostes (unes 6 o 8 línies) o els teus dubtes al meu mail ruth.lopez@lestonnac-badalona.org.
Per ajudar-te, aquí tens un vídeo amb frases útils (pots posar-hi subtítols en castellà si vols)
I aquí un altre vídeo breu per recordar-te com descriure algú
Fins aviat! See you soon!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada