1r ESO - Dilluns 27 d'abril

Bon dia 1r d'ESO! Molts i moltes de vosaltres esteu treballant de valent i us volem felicitar! Us animem a seguir en contacte amb nosaltres i a continuar fent les tasques d'aquest bloc!

Vista superior de la mesa de trabajo de madera | Foto Gratis
Avui us proposem tasques de diferents matèries. És important que envieu les respostes o compartiu els documents amb el professor o professora que toqui! Al final de cada tasca ho especifica, no us preocupeu!

Tasca 1. Operacions combinades i nombres enters

Por qué a nuestros números se les llama arábigos? | Muy Interesante
Per a treballar les matemàtiques a partir d’ara dividirem les sessions en dues parts: Repassem… i Iniciem... La primera part servirà per anar  repassant el que fins ara hem fet a classe. Anota els resultats dels exercicis, fes una foto i envia-me-la. La segona part serà una introducció als nombres enters, que ja és temari pròpiament de la secundària.

Al següent document trobaràs totes aquestes activitats. Recordeu que quan hagueu acabat l'heu de compartir amb la Gemma una sola vegada, cada vegada que feu modificacions, la vostra professora de plàstica ja les veu.

Tasca 2. Yuyu Hakusho!

Aquests dies de confinament se’ns fan llargs a tots. Una bona manera de passar-los és mirant alguna sèrie.

Avui us proposem que mireu el primer capítol de YUYU HAKUSHO. És una sèrie japonesa de manga creada per Yoshihiro Togashi. El còmic ha venut més de 40 milions de còpies al Japó i també ha guanyat premis.

Després intenteu contestar les preguntes que us fem en aquest enllaç,  clicant la resposta correcta.

La segona feina,  va de lectura.  El dia 23 d’abril celebrem la festa dels enamorats. El text que us proposem, Amors de pel·lícula, ens parla dels amors de Titànic, Grease entre d’altres. Llegiu l’article de la revista Cavall Fort clicant a l’enllaç.
Ara proposeu-nos una pel·lícula sobre aquesta temàtica per mirar aquests dies de confinament deixant un comentari al bloc.

Tasca 3. Residente

⚡ Comprar lp lp249 guiro cubano |MUSISOLEn aquests dies de confinament, la música ha estat una manera d’escapar i de distreure's. Aquí teniu una cançó que uns músics de Puerto Rico han gravat des de les seves cases. En René, Residente, i els seus companys han fet una versió preciosa de la cançó Iberoamérica, tens diverses coses a fer:
  • Identifica tots els instruments que vegis al vídeo.
  • Escolta amb atenció la lletra i fes un petit resum amb la teva opinió. Després escriu-lo en un correu electrònic i envia-li a la teva professora de música.
  • Canta!
  • Vigila el güiro especial que fan servir 😅

Tasca 4. Tecnologia

Hola a tots i totes! Comencem les tasques de Tecnologia del 3r trimestre!
Us proposo que mireu aquest vídeo que he fet per vosaltres sobre el Procés Tecnològic, només dura 2 minuts. Agafeu alguns apunts perquè els necessitareu! La base del Procés Tecnològic us servirà per fer les tasques que us tinc preparades per aquest trimestre.

Després de veure el vídeo, us animo a fer aquest qüestionari al Quizizz, és com un kahoot però diferent. Recordeu posar el vostre nom i cognom per saber qui sou! El codi d'aquest joc és el: 848276.

Tasca 5. L'antiga Grècia

Mira aquest vídeo sobre la Grècia Antiga:
Feu un mapa conceptual de l’Antiga Grècia a partir del video anterior, on apareguin els diferents apartats (pots utilitzar l’ordinador o un full y colors):
  • On va sorgir aquesta nova civilització.
  • Les ciutats/polis més importants. Tipus de govern de les dues ciutats/polis més importants
  • Societat: CIUTADANS I NO CIUTADANS
  • Els filòsofs més importants
Aquí us deixo algunes webs on es pot fer un mapa conceptual on-line:
https://mindnode.com/
https://www.mindmup.com/

Tasca 6. Els Déus Olímpics

A través d’aquest enllaç al drive podreu omplir el Power Point amb els déus de l’olimp (ja els hem treballat a classe (Zeus, Afrodita, Hades, Ares, etc, etc) 


Aquí us deixo una llista de posibles déus que podeu utilitzar. 

Los dioses del Olimpo | Dioses, Dioses griegos, Dioses del olimpoHeu de fer dos diapositives per persona. Seleccioneu dos déus grecs i afegiu la següent informació:
  • Fotografia
  • Característiques
  • Nom romà
  • Altres informacions, com: Fills/amants/germans, etc - Guerres on va participar - Animal o objecte amb el que se’l relacionava - Altres informacions que vosaltres creieu importants
Important posar el nom i cognom a la vostra diapositiva i no es pot repetir déu, per tant, el primer que arribi es queda amb els millors DÉUS.


Comentaris

  1. Hola sóc la Núria, volia compartir aquestes pel·lícules.Recomano que llegiu les advertències o descripcions que poso en cada pelicula, gràcies.

    Your name :https://youtu.be/80NDy5fbQFc (trailer)
    Disponible en Netflix
    Mitsuha i Taki els protagonista d'una història d'amor i fantasia. Mitsuha és una jove estudiant d'un poble la família és molt tradicional. El seu pare postula a l'alcaldia de la vila. No obstant això, Mitsuha anhela una vida a la ciutat i conèixer a el noi dels seus somnis que trobés a Tòquio. Taki en canvi és un noi que viu a la ciutat, per la seva banda el també somia amb una noia d'un poble que mai abans el ha vist. Quin serà el misteri que uneix els somnis de tots dos nois?


    A silent voice; https://youtu.be/nfK6UgLra7g (Trailer)
    AVÍS/AVISO: aquesta pelicula toca temes seriosos com el bullyng i els danys que poden causar, es recomana discreció.i QUE no ha vist el llibre d'aquesta pelicula, el recomano que ho faci ja que se salten algunes coses a la peli,

    La història gira al voltant de Shôko Nishimiya, una estudiant de primària que és sorda i que a l'canviar-se de col·legi comença a sentir el bullying dels seus nous companys. Un dels principals responsables és Ishida Shoya qui acaba per forçar que Nishimiya es canviï d'escola. Anys després, Ishida cerca la redempció de les seves males accions.


    Quiero comerme tu pancreas: https://youtu.be/l9cSZPTjLiU

    Un dia, un solitari estudiant de secundària troba un llibre de butxaca a l'hospital. El seu títol és "Convivint amb la Mort". Resulta ser un diari d'una companya de classe, Sakura Yamauchi, en el qual escriu que, a causa de la seva malaltia pancreàtica, li queden només uns quants mesos de vida. Això fa que sorgeixi una amistat entre ells molt especial, desvetllant la difícil circumstància per la qual travessa Sakura no només en relació a la seva malaltia, sinó també a altres factors que converteixen el seu dia a dia en una cruel malson.


    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada