1r ESO - Dijous 30 d'abril

Endavant amb la feina, nois i noies de 1r! :)

Bon dia | Imagenes de enamorados, Buenos días, Saludos de buenos dias

Tasca 1. Descriptions

Entra en aquest document i un cop fetes les activitats, comparteix-lo amb la teva professora d'anglès.
Tips to write product descriptions for your online store - GetMeAShop

Tasca 2. Robinson Crusoe



Avui us proposo llegir un fragment d’una novel·la extraordinària de Daniel Defoe, Robinson Crusoe. Com alguns ja sabeu, aquest personatge de ficció era un nàufrag, és a dir, una persona forçosament confinada a una illa deserta després d’un naufragi.



Després de llegir el fragment hauràs de contestar les preguntes que trobaràs immediatament a sota.
Recorda posar algun comentari al bloc quan acabis la tasca i no oblidis posar el teu nom!!!.


Tasca 3. El temps meteorològic


Estació Meteorològica

Després de veure els diferents aparells que s'utilitzen per a mesurar la pressió, la temperatura, la direcció i la velocitat del vent… continuem treballant el temps atmosfèric d'un lloc determinat i ara ens centrarem en les precipitacions. Ves al següent enllaç i contesta les preguntes que et fem a aquest document que, en quan l'hagis acabat, hauràs de compartir amb la teva professora.

Tasca 4. Taller de escritura creativa

Un barco a la deriva | Chiapasparalelo
Esta semana, los profesores de Castellano os proponemos convertiros en escritores/as. Así que coged bolígrafo y papel, ordenador, móvil. tableta... y dejad volar la imaginación. Os ofrecemos el primer párrafo de vuestra historia, sólo tenéis que continuarla en un correo electrónico que, una vez finalizada la tarea, enviaréis a vuestro respectivo profesor de castellano. Las olas alcanzaban el muro de contención y me enviaban de vez en cuando una fina llovizna fría y salada, que me disgustaba. No había ni una sola persona a la vista en toda aquella parte de la avenida...

Comentaris