1r ESO - Dijous 30 d'abril

Endavant amb la feina, nois i noies de 1r! :)

Bon dia | Imagenes de enamorados, Buenos días, Saludos de buenos dias

Tasca 1. Descriptions

Entra en aquest document i un cop fetes les activitats, comparteix-lo amb la teva professora d'anglès.
Tips to write product descriptions for your online store - GetMeAShop

Tasca 2. Robinson CrusoeAvui us proposo llegir un fragment d’una novel·la extraordinària de Daniel Defoe, Robinson Crusoe. Com alguns ja sabeu, aquest personatge de ficció era un nàufrag, és a dir, una persona forçosament confinada a una illa deserta després d’un naufragi.Després de llegir el fragment hauràs de contestar les preguntes que trobaràs immediatament a sota.
Recorda posar algun comentari al bloc quan acabis la tasca i no oblidis posar el teu nom!!!.


Tasca 3. El temps meteorològic


Estació Meteorològica

Després de veure els diferents aparells que s'utilitzen per a mesurar la pressió, la temperatura, la direcció i la velocitat del vent… continuem treballant el temps atmosfèric d'un lloc determinat i ara ens centrarem en les precipitacions. Ves al següent enllaç i contesta les preguntes que et fem a aquest document que, en quan l'hagis acabat, hauràs de compartir amb la teva professora.

Tasca 4. Taller de escritura creativa

Un barco a la deriva | Chiapasparalelo
Esta semana, los profesores de Castellano os proponemos convertiros en escritores/as. Así que coged bolígrafo y papel, ordenador, móvil. tableta... y dejad volar la imaginación. Os ofrecemos el primer párrafo de vuestra historia, sólo tenéis que continuarla en un correo electrónico que, una vez finalizada la tarea, enviaréis a vuestro respectivo profesor de castellano. Las olas alcanzaban el muro de contención y me enviaban de vez en cuando una fina llovizna fría y salada, que me disgustaba. No había ni una sola persona a la vista en toda aquella parte de la avenida...

Comentaris